В Київській обласній раді відбулася спільна зустріч керівників об’єднаних територіальних громад та ветеранів АТО/ООС.

Голова Київської обласної ради Наталія Гунько на початку зустрічі зазначила: «Є низка питань, які належать до компетенції не лише Київської облради. Їх необхідно вирішувати разом із вами, на місцях. Одним із них є посилення соціального забезпечення і захисту учасників бойових дій та їхніх родин. Зважаючи на це, зустріч було ініційовано саме для налагодження діалогу між різними рівнями влади, ветеранами, громадськими організаціями і Київським обласним центром допомоги учасникам бойових дій».

Заступниця голови КОР Тетяна Семенова, яка опікується питаннями ветеранів, зауважила: «Ми маємо зробити все можливе, щоб у кожній із 69 об’єднаних територіальних громад Київщини був створений центр надання допомоги АТОвцям. Це необхідно для того, щоб ветеран, який зіштовхнувся з проблемою, не залишився непочутим. Ці хлопці, які захищали нас із вами на війні, мають бути максимально задіяні в суспільстві та оточені вашою увагою».

Перед присутніми виступили в.о. директора Київського обласного центру допомоги учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь в антитерористичній операції/операції об’єднаних сил та їх сім’ям Володимир Мостовий; директор департаменту соціального захисту населення КОДА Ігор Мещан; заступник голови Координаційної ради учасників АТО/ ООС та волонтерів при КОДА з питань медицини та соціального захисту УБД, членів їх родин та членів родин загиблих Ірина Гук; радник голови КОДА, голова Координаційної ради учасників АТО/ООС та волонтерів при КОДА Віталій Баранов, голова Іванківської ОТГ Тетяна Свириденко.

На завершення зустрічі Олексій Мартусенко – представник Громадської організації «Український легіон» – презентував програму національно-патріотичного виховання.

Від andrey_dovira

Один коментар до “”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *