Мобільний консультпункт Центру “Довір’я” працював сьогодні у Красятичах, Володарці, Городещина Поліського району, де зареєстровано 16 учасників АТО/ООС.

З презентацією про комплексний підхід Центру до надання допомоги учасникам АТО/ООС та членам їхніх родин виступила заступник директора Людмила Шелест. Індивідуальні психологічні консультації з ветеранами та членами сімей провела психолог Ольга Гаркуша.

Поновлено дані про учасників АТО/ООС даних населених пунктів, передано інформаційні матеріали (буклети, газети “Голос довіри”, “Пам’ятки учасникам російсько-української війни”), налагоджено контакти з новою владою.

В ході роботи підписано угоду про співпрацю з головою Поліської ОТГ Оленою Гаращенко та заплановано ряд заходів на найближчу перспективу. Можливі напрямки партнерства обговорено й зі старостою сіл Володарка, Городещина, Дубова Володимиром Бойком.

До команди фахівців ЦСПР приєдналися юрист Бюро безоплатної правової допомоги Олег Борсук та фахівець Іванківського центру зайнятості Олена Грищенко, які надали надали вичерпні консультації та інформаційні матеріали по своєму профілю роботи.

Спільно прагнемо, щоб послуги фахівців були доступними у найвіддаленіших населених пунктах нашого регіону.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *