Юлія Лапутіна – Міністр у справах ветеранів України відвідала центр соціально-психологічної реабілітації у м.Коростень.

Вона ознайомилася із матеріально-технічною базою закладу, програмами інформаційної, соціальної, психологічної підтримки, фізичної реабілітації та правової допомоги ветеранам, які надає Центр, а також провела зустрічі з колективом та ветеранами – учасниками бойових дій Коростенського району.

Також міністерка зазначила, що наразі під час комунікацій у вищих ешелонах влади – Уряді, парламенті, Офісі Президента – весь час наголошується, що ветеранська політика є пріоритетом в державі. Вперше в бюджетну декларацію включено розділ «державна політика у справах ветеранів».

«Це є конкретним кроком, який дозволить нам в подальшому просувати та вдосконалювати механізми фінансування ветеранських програм в Україні», – підкреслила Юлія Лапутіна.

Вона подякувала всім працівникам Центру за роботу та вручила колективу подяки від Мінветеранів за вагомі здобутки та значний внесок у реалізацію державної політики щодо учасників бойових дій, небайдужість та соціально-психологічну допомогу ветеранам війни, учасникам АТО/ООС.

В робочій зустрічі взяла участь директор Іванківського ЦСПР Галина Бабич.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *