Наприкінці червня в межах проєкту “АртБліндаж” на базі бібліотеки Імені М.Коцюбинського в м.Чернігів відбулося відкриття фотовиставки “Російсько-українська війна очима воїнів-захисників України” та виставки мистецьких робіт ветеранів, волонтерів, медиків, які після повернення з війни, чи й на війні, знайшли себе у творчості. Кожна світлина, кожна робота – це окремий світ, відображення моменту життя, відчуттів, емоцій, це збереження пам’яті.

Поряд з різьбленими тарілками, картинами, вишивками, малюнками, аплікаціями із соломки, ляльками ручної роботи були представлені й витвори наших ветеранів з Іванкова: дерев’яні різьблені скульптури Романа Пархомця та архітектура древнього Києва у виробах з сірників Ярослава Гаркуші.

Це вже не перша виставка для вчорашніх бійців. Два роки поспіль вони беруть участь у «Творчих-студіях майстрів-ветеранів» у м.Київ. Крім цього кожен з ветеранів крім творчості реалізує себе й у спорті: Роман є тренером з боксу для дітей та підлітків, а Ярослав – капітан ветеранської футбольної команди «Іванків-АТО». Талановита людина – талановита в усьому! Бажаємо подальших творчих успіхів захисникам, вірних шанувальників та натхненних послідовників!

Хто планує поїздку до Чернігова, обов’язково завітайте: виставка працюватиме щоденно, окрім неділі, до кінця серпня.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *