18.07.21 на стадіоні «Промінь» відбувся матч ФК «Іванків-АТО» – ФК «Президентський полк» (м.Київ) Ліги учасників АТО.

Це була запекла боротьба не тільки з точки зору погодних умов, а й самовіддачі команд на спортивному полі. Одна з наших кращих ігор першого кола! Вже на початку першого тайму «Іванків-АТО» почали активно атакувати і відкрили рахунок. Суперники не очікували такого напору, і це внесло паніку в їхню розмірену гру.

Далі був гол-відповідь, і наступний хід першого тайму приніс ще по одному голу в кожні ворота. На перерву розійшлися з рахунком 2:2. Інтрига трималася майже до кінця гри, з останніх сил обидві команди намагалися вибороти перемогу! Наші атакували відчайдушно, як ніколи. Але все ж таки … пощастило «Президентському полку».

Рахунок 2:3 – такий результат нашого заключного матчу першого кола Всеукраїнського чемпіонату Ліги учасників АТО на кубок Героїв АТО, що проводиться Федерацією Футболу учасників АТО та «Українці – разом!» задля спортивної реабілітації ветеранів. Далі 2 тижні перерви і розпочнеться друге коло матчів серед 98 команд по всій Україні.

Для ФК «Іванків-АТО» друге коло розпочнеться виїзною грою в м.Суми. Команда має можливість брати участь в чемпіонаті завдяки постійній підтримці ППО НАЕК «Енергоатом» (голова Олексій Лич).

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *