З гідністю та в єдності 28.08.21 тисячі українців у 26 містах України пробігли в пам’ять за полеглими Героями, які віддали життя в боротьбі за нашу свободу та незалежність.

В Києві Забіг “Шаную воїнів, біжу за Героїв України” стартував в історичному місці – на Майдані Незалежності. Тут ветерани війни, військовослужбовці, волонтери, курсанти, родичі полеглих та не байдужі українці – більше тисячі учасників бігли із закріпленими на футболках іменами полеглих захисників України й Героїв Небесної Сотні, аби ще раз засвідчити, що ми пам’ятаємо і будемо пам’ятати кожного борця.

За сприяння Іванківського ЦСПР та Іванківської селищної ради участь в забігу взяли і представники нашої громади: учасник АТО Євгеній Верес та член родини ветерана, волонтер Олег Ковалевський, які бігли в пам’ять про полеглих земляків Олега Габорака та Євгена Короту. Поряд з ними цього знаменного дня була мати Олега Габорака Світлана Губер, яка для наших бігунів підготувала футболки з портретами загиблих героїв.

Учасників забігу та переможців вітали міністр Міністерства у справах ветеранів України Юлія Лапутіна, генерал-майор ЗСУ, Герой України Ігор Гордійчук, представники від організаторів. Членам родин загиблих була надана почесна місія – вручення медалей учасникам забігу.Після закінчення заходу учасників вітали фахівці Іванківського ЦСПР.

Дякуємо всім, хто долучився до забігу і вшанував пам’ять полеглих! Вічна шана Небесному Батальйону! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у строю!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *