4 вересня 2021 р. на запрошення соціально-психологічного центру м.Славутич команда ФК «Іванків-АТО» вдруге взяла участь у турнірі з міні-футболу серед учасників АТО/ООС. Захід приурочений до 30-ї річниці незалежності України і проходив за підтримки первинної профспілкової організації ДП НАЕК «Енергоатом».

На спортивному майданчику змагалися між собою 4 ветеранські команди: ФК в/ч 3041 НГУ м.Славутич , ФК «Легіон-АТО» м.Борзна, ФК «Дніпро-АТО» м. Любеч Чернігівської області та ФК «Іванків-АТО». За коловою системою кожна з команд зіграла по 3 матчі, показала спортивний характер, високу майстерність, проявила волю до перемоги.

В результаті перемогу виборола команда Борзни, 2-е місце дісталося ветеранам Славутича і команда «Іванків-АТО» закріпила минулорічний результат, здобувши 3-е місце.

Дякуємо організаторам за системну роботу зі спортивної реабілітації ветеранів та гостинність. ФК «Іванків-АТО» має можливість брати участь в чемпіонаті завдяки постійній підтримці команди ППО ДП НАЕК «Енергоатом» (голова Олексій Лич).

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *