Іванківський центр соціально-психологічної реабілітації населення було відібрано до шорт-листа переможців у конкурсі на створення мережі партнерських просторів у проєкті «Плюс Плюс ++» – простір-партнер Veteran Hub, що реалізується Благодійною організацією “Благодійний фонд “Ветеран Хаб++” та втілюється в співпраці з IREX в рамках Програми Реінтеграції Ветеранів.

Скоро відчинять двері 9 просторів «Плюс Плюс ++» у різних областях України: Новомосковськ, Луцьк, Полтава, Токмак, Ужгород, Новий Буг, Краматорськ. В Київській області – Іванків та Буча.

Заступник директора Людмила Шелест та юрисконсульт Ігор Журбенко взяли участь у п’ятиденній тренувальній програмі, що проходила на базі Veteran Hub у місті Київ для асистентів-координаторів та представників організацій-заявників проєкту. Мета навчання – детальне ознайомлення з завданнями та облаштуванням простору, організації його роботи, планування подальших спільних кроків, підписання угоди про співпрацю.

Простори Плюс Плюс ++ створюються для ветеранів АТО/ООС. Ветерани можуть приходити сюди для зустрічей з побратимами й посестрами чи попрацювати на комп’ютері, або усамітнитися за книгою. Плюс Плюс ++ — місце, де можна бути собою та зустрічатися зі своїми. Організації, що працюють у сфері ветеранських справ, можуть організовувати тут різноманітні заходи, лекції та покази для ветеранів АТО/ООС. Також Плюс Плюс ++ стане майданчиком для дистанційного доступу до юридичних послуг Ветеран Хаб або проходження психотерапії.

Плюс Плюс ++ – простір для людського спілкування та портал доступу до якісних послуг для ветеранів АТО/ООС, сприяння їхній адаптації в суспільстві.

Чекайте більше новин про Плюс Плюс ++ вже скоро.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *