Делегація у складі директора Іванківського ЦСПР Галини Бабич, матері загиблого Олега Габорака Світлани Губер, ветеранів Іванківської ОТГ взяли участь в обласному заході з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України. Традиційно проходив він на території Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році».

Кожен з районів оформив свій намет. ЦСПР представив роботу з учасниками АТО/ООС та членами сімей, власну інформаційну продукцію, презентацію про напрацьований досвід з комплексної підтримки ветеранів, частину експозиції музею АТО та фотовиставки «Ветеран в моїй громаді».

Учасників заходу вітав голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, керівники області, громадських об’єднань. Відбулося нагородження ветеранів та активістів відзнаками за особливі заслуги та з нагоди свята. Серед нагороджених – Іван Вікован, наш партнер, директор Національного музею-заповідника “Битва за Київ». Продовжив програму святковий концерт, у якому взяли участь і представники самодіяльності Іванківської ОТГ.

Повернувшись до Іванкова, члени делегації вшанували память загиблого Олега Габорака.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *