14 жовтня на запрошення Димерської громади ветеранська футбольна команда «Іванків-АТО» взяла участь у святковій програмі з нагоди Дня захисників України, Українського козацтва та святої покрови, що пройшла у с.Демидів Вишгородського району.

У турнірі з міні-футболу в рамках спартакіади пам’яті Героїв АТО Вишгородщини ім.Олександра Костюченка між собою змагалися 8 команд, а паралельно проходили змагання з волейболу та шашок. Діти теж мали свої локації для активного святкування: перелази, перегони, велоперегони, перегони на самокатах, естафети з батьками.

Святкову програму продовжили урочисті вітання, фестиваль української патріотичної пісні, концертна програма від місцевих талантів, благодійна лотерея.

Особливо близькими ветеранам були локації з демонстрації видів зброї та зі стрільби. Згадали й смак солдатської каші, якою частували гостей. А дехто ще й дитинство згадав – встиг покататися на гойдалці!

Один з наших гравців навіть врятував людину! В одного з глядачів трапився епілептичний напад. Петро Мурга, лікар нашої команди, не розгубився і дуже швидко й кваліфіковано надав першу допомогу та проводив необхідні рятівні дії, поки прибула бригада швидкої допомоги.

Повернулися щасливі! Привезли з собою подаровані їм як захисникам подарунки – футболки з написами “Слава Україні! Героям слава!” і спортивний «трофей»: Анатолія Мельника, бомбардира ФК «Іванків-АТО», нагороджено відзнакою як кращого гравця команди! Вітаємо і бажаємо подальших перемог!

З святом, наші Захисники!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *