Згідно підписаних договорів про співпрацю з Поліською ОТГ та Іванківською районною філією Київського обласного центру зайнятості продовжується робота виїзного консультпункту.

Під час попередніх виїздів неодноразово надавалась психологічна, юридична допомога, розглядалися питання працевлаштування.

Цього разу директор центру зайнятості Людмили Леляк та фахівець із соціальної роботи ЦСПР Марина Грушко зустрілися із заступником голови Поліської ОТГ Тетяною Недашківською задля вирішення організаційних питань. Цікавою була пропозиція роботи на виїзді з учасниками бойових дій АТО/ООС мобільного офісу Ветеран Хаб та залучення бійців Поліського району до проекту «Плюс Плюс».

Провідний фахівець сектору взаємодії з роботодавцями центру зайнятості Олена Грищенко разом з представником ЦСПР провели зустрічі, серед яких були учасники АТО та члени їх родин з урахуванням потреб ринку праці надавалась допомога з працевлаштування, разом з тим проводилась робота з профілактики «Covid-19», зокрема потреба у вакцинації.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *