13.11.2021 року на центральному стадіоні смт Іванків відбувся футбольний турнір за кубок Волоховича. Три команди змагалися за перемогу: ФК “Іванків-АТО”, ФК “Розважів” та ФК “Штурм” (Іванків).

За результатами жеребкування честь розпочати турнір випала командам “Іванків-АТО” та “Розважів”. Гра була запеклою та майже на рівних, перший тайм закінчився з рахунком 1:1, а вже в другому таймі на останніх секундах матчу ФК “Іванків-АТО” таки забиває вирішальний гол і перемагає з рахунком 2:1!

У матчі між ФК “Штурм” та ФК “Розважів” перемогу здобула команда ФК “Штурм”.

У вирішальному матчі ФК “Штурм” – ФК “Іванків-АТО” гра була не менш запеклою та бойовою, але з більшою кількістю забитих м’ячів. Матч закінчився з рахунком 2:3 на користь ветеранської команди!

Вітаємо нашу команду з перемогою у двох матчах!

В результаті володарем кубку Волоховича сезону 2021 року стала ФК “Іванків-АТО”! Щиро вітаємо з перемогою!!!

Дякуємо всім, хто підтримує захисників, вірить та вболіває за ФК “Іванків-АТО”!

льному стадіоні смт Іванків відбувся футбольний турнір за кубок Волоховича. Три команди змагалися за перемогу: ФК “Іванків-АТО”, ФК “Розважів” та ФК “Штурм” (Іванків).

За результатами жеребкування честь розпочати турнір випала командам “Іванків-АТО” та “Розважів”. Гра була запеклою та майже на рівних, перший тайм закінчився з рахунком 1:1, а вже в другому таймі на останніх секундах матчу ФК “Іванків-АТО” таки забиває вирішальний гол і перемагає з рахунком 2:1! У матчі між ФК “Штурм” та ФК “Розважів” перемогу здобула команда ФК “Штурм”.

У вирішальному матчі ФК “Штурм” – ФК “Іванків-АТО” гра була не менш запеклою та бойовою, але з більшою кількістю забитих м’ячів. Матч закінчився з рахунком 2:3 на користь ветеранської команди!Вітаємо нашу команду з перемогою у двох матчах! В результаті володарем кубку Волоховича сезону 2021 року стала ФК “Іванків-АТО”! Щиро вітаємо з перемогою!!!Дякуємо всім, хто підтримує захисників, вірить та вболіває за ФК “Іванків-АТО”!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *