У межах Проекту ЄС “Право-Justice” Іванківський районний суд Київської області є учасником другої фази ініціативи “Модельні суди”, яка має на меті підвищення ефективності правосуддя, якості обслуговування клієнтів, покращення комунікації, підвищення безпеки та підтримку вразливих людей в українських судах.

02 грудня 2021 року, керівник апарату суду Марченко Тетяна та заступник керівника апарату суду Капустіна Олена провели робочу зустріч з заступником директора Іванківського центру соціально – психологічної реабілітації населення Шелест Людмилою та юрист-консультом Ігорем Журбенко . На зустрічі обговорено спільні дії для допомоги вразливим категоріям користувачів суду, а саме допомога цільовій аудиторії Центру – учасників АТО та їх членів сім’ї у разі звернення до судових органів або участі в судових процесах. Мета даної зустрічі – підписання спільного меморандуму щодо співпраці.

03 грудня 2021 року підписаний меморандум про співпрацю з Іванківським центром соціально – психологічної реабілітації населення. За підтримки та всебічного сприяння голови Іванківського районного суду Київської області Слободян Наталії Павлівни. Даний меморандум підписаний в рамках Проекту ЄС “Право-Justice” другої фази ініціативи “Модельні суди”.

Dovira CentrТериторіальне управління ДСА України в Київській областіEU Project Pravo-Justice

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *