До Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтера під час невеликого, але урочистого зібрання привітали наших дорогих захисників.

Слова подяки та щирі побажання лунали від директора ЦСПР Галини Бабич, заступника директора ЦСПР Людмили Шелест, голови громадської організації “Учасники бойових дій АТО” Віктора Красюна.

Особливим гостем заходу був голова Київського відокремленого підрозділу Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО “Побратими України” Микола Єфремов. Микола Миколайович високо оцінив роботу з ветеранами у нашому районі, яка стала можливою завдяки тісній співпраці та спільним зусиллям державного та громадського сектору.

Знайомством з новими партнерами ми завдячуємо нашому ветерану-активісту Олександру Беденку з Жміївки. Протягом останнього року він налагоджував співпрацю у напрямку вшанування кіборгів нашого району нагрудними знаками «За оборону Донецького аеропорту» — недержавною загальноукраїнською відзнакою з особливим статусом, започаткованою Всеукраїнською спілкою учасників бойових дій «Побратими України».

За сумлінне виконання патріотичного обов’язку на сході України та активну громадську позицію в цивільному житті Микола Єфремов вручив почесні відзнаки – медалі “Захиснику України” – Віктору Красюну, Ярославу Гаркуші, Олегу Винокурову, Леоніду Олійнику та Олександру Жержерунову.

За ініціативність, розвиток ветеранського волонтерства, пат

ріотичне виховання підростаючого покоління Іванківським ЦСПР нагороджено подякою учасника АТО Олександра Беденка.

Вітаємо наших активістів та волонтерів! Разом ми – сила!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *