Інформаційна зустріч з представниками сімей учасників АТО відбулася в нашому центрі з фахівцем соціальної роботи Інною Шеремет. Ряд питань профілактики захворювання COVID-19, проведення щеплень, участі в культурному зимовому відпочинку за кордоном турбували родини. Індивідуально Інна Шеремет проконсультували тих, де дитина вперше має можливості перетинати кордон.

Міжнародна співпраця проводиться в різних напрямках роботи, особливо тоді, коли є можливість допомогти родинам, що перебувають в особливих умовах, зокрема сім’ям учасників АТО/ООС.

На порозі Святий Миколай. Для кожного він несе здійснення бажань. Хтось радіє отриманій іграшці, інші солодощам, а цій групі дітей він шле подарунки та різдвяні свята на Майорці.

– Сімнадцять місяців знадобилося, щоб змогти нас обійняти та побачити посмішки очима. COVID-19 поставив бар’єри, але врешті решт деякі діти змогли зустрітися зі своїми «майорканськими сім’ями». Прикро, що не всі, на яких чекали, змогли прилетіти, але ми хочемо побажати їм веселих свят і щоб Новий рік приніс нам більше зустрічей – про це говорили представники асоціації «Un Somriure per Txernobil»

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *