26 січня в Київській обласній державній адміністрації під керівництвом директора Департаменту соціального захисту населення КОДА Ігоря Мещана відбулась робоча нарада з директорами центрів соціально-психологічної реабілітації населення Київської області. В нараді взяли участь радник голови КОДА, голова Координаційної Ради учасників АТО/ООС та волонтерів при КОДА Віталій Баранов, голова ГО «Об’єднання родин “Небесної Сотні” та активістів “Революції Гідності”» Тамара Швець, керівник Київського обласного центру допомоги учасників АТО/ООС та їх сім’ям Володимир Мостовий, заступники голови Координаційної ради учасників АТО/ООС та волонтерів при КОДА Олександр Кучма та Ірина Гук, голова Комітету з питань роботи з учасниками бойових дій, ветеранами АТО/ООС та членами їх родин, інвалідами війни та бойових дій, ВПО, волонтерами Громадської ради при КОДА Наталія Долгова та інші.

Директори соціально-психологічних центрів Боярки, Бородянки, Іванкова, Славутича презентували свою роботу та поділилися планами на майбутнє. Їхня діяльність сфокусована на психологічній, юридичній, соціальній допомозі учасників російсько-української війни, підтримці їх родин та родин загиблих Героїв.

Наприкінці зустрічі керівниками ЦСПР та Київського обласного центру допомоги учасникам АТО/ООС та їх сім’ями був підписаний меморандум про співпрацю.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *