Задля підтримки наших воїнів об’єднали свої зусилля дружини, діти захисників та небайдужа молодь.

Світлана – тендітна але сильна духом жінка, чоловік і син якої стоять на захисті України. У 2014-му чоловік добровольцем пішов на схід захищати суверенітет України. Там отримав поранення, разом з дружиною пройшли всі випробування. Потім відновлення та повернення до цивільного життя. Зараз, будучи справжнім патріотом та маючи бойовий досвід, він знову став на захист країни. Син пішов відстоювати незалежність у 2016 році, і це ще одна історія про багаторічне очікування і підтримку…

Світлана вже має великий досвід, як справлятися самостійно з домашніми справами, як чекати, як підтримувати рідних, коли вони на війні, як тримати себе в ресурсі. Нещодавно вона познайомилася з людьми, які плетуть браслети-обереги з намолених ниток: читалися особливі молитви на збереження життя, здоров’я та уникнення всіляких небезпек. Навчилася, зробила для рідних та не забула й про інших захисників – вже є більше 40 готових оберегів.

Ми ж маємо досвід співпраці з командою волонтерів на чолі з Катериною Нечипоренко, які плели браслети зі стрічок патріотичних кольорів та дарували їх військовим. Тож вирішили об’єднати зусилля на майстер-класі, де поділилися досвідом, сплели ще більше десятка оберегів, які будуть передані захисникам найближчим часом. Хто має бажання передати своїм рідненьким особисто, заходьте! Чекаємо!

Нехай наша щира підтримка та віра у наших захисників допоможуть їм якнайшвидше перемоги ворога та повернутися до своїх родин!

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *