У «жіночому колі» на базі ЦСПР проведено 4 просвітницькі заходи від ГО “Дівчата”. (ГО «Дівчата» – громадська організація, що займається просвітництвом для дівчат та жінок. З початком війни діяльність ГО “Дівчата” переорієнована на надання фінансової, гуманітарної та психологічної допомоги постраждалим від війни та соціальну реабілітацію ВПО).

У тренінгах та лекція х взяли участь члени родин захисників, соціальні працівники ССДС, фахівці нашого центру.

Такі теми, як «Формування стресостійкості. Зустріч з психологом», «Юридичне регулювання сімейних відносин», «Жіноча фізіологія і основи контрацепції», мають велике значення для жінок у будь-якому віці. Вони допомагають розвивати знання, навички та свідомість, а це важливо для особистого і професійного росту, для формування власної життєвої стратегії. Володіючи цими знаннями, можна приймати більш свідомі рішення щодо свого здоров’я та сімейного планування. І це дійсно важливо в сучасному світі, де рівність та права жінок набувають все більшого значення. Під час війни багато питань стають особливо актуальними, адже відповідальність за прийняття рішень все більше лягає на жіночі плечі.

Заходи відбулися в рамках проєкту «Громадянське суспільство сприяє підвищенню стійкості в Україні», що реалізується Консорціумом на чолі з Данським Червоним Хрестом у партнерстві з Данською радою у справах біженців та Dignity за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Дякуємо організаторам та партнерам заходів: ГО «Дівчата», простір партнер Veteran Hub Плюс Плюс, Служба у справах дітей та сім’ї Іванківської селищної ради, Іванківська публічна бібліотека та Служба у справах дітей ІСР.

Від andrey_dovira

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *